Aankoopmakelaar Den Haag - Zoetermeer - Leiden

Onze aankoopmakelaar is aangesloten is bij beroepsorganisaties VBO en dat staat garant voor de professionaliteit, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar.

Wij bieden alle diensten aan die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren. Onze regio als aankoopmakelaar is Den Haag, Leiden, Zoetermeer en alle omliggende en tussenligende kleinere plaatsen.

  • Op het moment dat u een woning bezichtigd heeft en hierin geïnteresseerd bent, schakelt u ons in. Nadat u het contactformulier hebt ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail. Indien mogelijk nemen wij nog dezelfde dag contact met u op . In overleg met u en de verkoper/verkopende makelaar, wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Onze aankoopmakelaar verzorgd onder andere de inspectie, de waardebepaling en een compleet vooronderzoek. Ook kan onze aankoopmakelaar u vertellen of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring al dan niet de aanbeveling verdient.
  • Doordat onze aankoopmakelaar beroepshalve veel ervaring heeft met onderhandelen, weet de makelaar waar hij rekening mee moet houden wat betreft de onderhandelingsvoorwaarden en de prijs.
  • Indien u besluit de woning te kopen, moet er een koopakte worden opgesteld. Hierin worden gemaakte afspraken vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, enz.). In de meeste gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. Onze makelaar controleert voor u of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgt ervoor dat uw belangen compleet worden omschreven. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stelt onze aankoopmakelaar het koopcontract samen met u op.
  • Wij verstreken de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een leveringsakte. Zowel deze akte als de nota van afrekening worden gecontroleerd. Ook bij het ondertekenen van de leveringsakte is onze aankoopmakelaar aanwezig. 

Slechts € 1.512,50 inclusief btw.

Voor het totale dienstenpakket bestaande uit:

  • De garantie dat uw aankoopmakelaar is aangesloten bij VBO;
  • Begeleiding vanaf de tweede bezichtiging;
  • Het laten uitvoeren van de aankoop onderhandeling;
  • Het laten controleren of opstellen van de koopakte;
  • Begeleiding tijdens het notariële gedeelte;

Betaalt u slechts € 1.512,50. Dit bedrag is inclusief andere bijkomende kosten en de btw. U weet dus precies waar u aan toe bent en krijgt achteraf geen extra rekeningen.