Taxatierapport Leiden Taxatie Service

Leiden Taxatie Service verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Leiden en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking en streven er naar om het taxatierapport binnen 24 te kunnen overhandigen.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Leiden en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport vanaf € € 390,98 (incl. btw).
NB. Let op de verschillende geldigheidstermijnen die door hypotheekverstrekkers worden gehanteerd. De termijn varieert namelijk van drie tot zes maanden. Vraag dit op voorhand altijd even na bij uw hypotheekversterekker.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.


Leiden Taxatie Service is aangesloten bij VBO en het Nederlandse Register Vastgoed Tarieven. Wij zijn erkend lid van NWWI en TaxateursUnie.